Per Arne Dahl

Per Arne Dahl er biskop emeritus og prest i Den norske kirke, forfatter og skribent.

Han vokste opp på Gjøvik, Vålerenga i Oslo og Kolbotn. Dahl er også kjent for et mangeårig engasjement som spaltist i Aftenposten sammen med tegneren Ulf Aas. Han er dessuten blitt brukt flittig som andaktsholder i NRK, vært engasjert i sjelesorg og kriser, og vært leder av Institutt for Sjelesorg og Samlivssenteret på Modum Bad.

Per Arne Dahl har i alle år holdt mange foredrag og vært med på diverse arrangementer. Mange av bøkene hans kan være utgangspunkt for et foredrag. 

Ønsker du booke Per Arne Dahl til et arrangement så ta kontakt med Erik Bechensten på
tlf. 99649430 eller send en mail til erik@synkope.no 


Per Arne Dahl sin nyeste bok er: SÅRBARHETENS KRAFT - om å finne styrke når du er svak. 

Er det mulig å hente ny styrke når man føler seg som svakest? I denne boken reiser  Per Arne Dahl et spørsmål han mener er svært sentralt i vår tid: Er det rom for sårbarhet i en verden der den sterkeste som oftest trekker det lengste strået? Ja, mener forfatteren, som understreker at sårbarhet ikke er svakhet, men at sårbarheten tvert imot kan gjøre oss både sterkere og klokere.  Han skriver troverdig og nært om hvordan vi kan leve med skjulte plager. Det krever mot å vise sårbarhet og det er avgjørende hvordan vi hjelper hverandre når det butter imot og røyner på. Sårbarhetens kraft er en klok og varm bok om hvordan sårbarhet kan gi ny styrke.


Per Arne er en kjær forfatter for mange og har gitt ut bøker på flere forlag. Under er en kronologisk oversikt over alle hans utgivelser, med link til nettbutikk. 

 

Følg Per Arne Dahl på Facebook! 

Bøkene til Per Arne Dahl


Video