Garness

Garness 

Ingelin og Hildegunn skrev sine første sanger som 5-åringer, og har stått på scenen like lenge.
De har opptrått i TV-programmer som Absolutt norsk, Beat for Beat, Kjempesjansen og Kronprinsparets julekonsert. De er også kjent fra samarbeid med Marit Larsen, Odd Nordstoga, Sigvart Dagsland, Elvira Nikolaisen og Oslo Gospel Choir, i konsertsammenheng, på innspillinger og på TV-skjermen. Duoen har ellers også gitt ut albumene The Good or Better Side of Things og Canyon and Mountaintops. 

Deres kritikerroste juleplate Barnet i krybben ble av Dagbladet omtalt som årets beste norske juleplate da den kom ut i 2009, og har siden blitt en julefavoritt for mange.

Sammen med bandet sitt har jentene et spennende, rikt og stemningsfullt lydbilde. Noen har prøvd å telle antall instrumenter som er i sving når Garness og bandet har rigget seg til på scenen, men resultatet er ukjent. Her finner du et rikt utvalg strenge-instrumenter med og uten hals, en imponerende tangentpark som også kunne passet godt på musikkhistorisk museum, alskens pedaler, velklingende trommer og cymbaler, klokkespill, perkusjon og andre kuriøse e-bayfunn som en kan riste, trykke eller slå på.

Følg Garness på sosiale medier: instagram.com/garnessmusic /  facebook.com/GarnessFans

Ingelin Reigstad Norheim

Vokal og gitarer

Hildegunn Garnes Reigstad

Vokal, perkusjon, autoharpe, omnichord, marxophone mm...

Videoer