Grorud og Klæboe duo

Ny plate på vei, her er første singel!

Grorud/Klæboe-duoen, som består av Frøydis Grorud (saksofon og tverrfløyte) og Trude Kristin Klæboe (sang og piano), er to damer som utfyller hverandre perfekt i musikalsk harmoni. De spiller og improviserer seg - bokstavelig talt - gjennom de vakreste sangene du kan tenke deg, både med og uten vokal.

Sammen har de gjort seg bemerket ikke bare i lukkede arrangementer, bryllup og begravelser, også har de lyst opp større musikkfestivaler og eventer med sitt musikalske og personlige nærvær. Duoen har også vært på turné med Trygve Skaug, og har et fast samarbeid med Christian Ingebrigtsen.

Ønsker du å booke duoen til ditt arrangement så send en e-post til Erik på erik@synkope.no 

Duften av liv fra 2015

"Duften av liv" ble spilt inn live i Bragernes kirke mai 2015, og er et knippe kjente og kjære sanger. Tarjei Nystedt er produsent og gjestemusiker på platen. Platen er elsket av mange. Duoen er i disse dager igang med en ny plate og under kan du se en video av "Blott en dag" som er med på denne nye platen. 

Andre henvendelser til Frøydis Grorud eller Trude Kristin Klæboe som ikke innebærer deres duo konsept kan gjøres direkte til: 

mail@froydisgrorud.no eller trudekristin@gmail.com